Volkan Demirel Logo
03EKİM 2012
Fenerbahçemiz, B.m’gladbach Maçına Hazır

Fenerbahçemiz, B.m’gladbach Maçına Hazır

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi C grubu 2.hafta karşılaşmasında, 4 Ekim Perşembe günü Almanya’nın B.M’Gladbach takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Borussia Park Stadı’nda  yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanı; Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım, Ömer Temelli, Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasemin Merçil, Yalçın Haker ile delegasyonlar da izledi.

Antrenman öncesi oyuncularımızla antrenmanın yapılacağı Borussia Park Stadı’nda bir toplantı yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Vaslui maçından önce size bir konuşma yapmıştım. İlk maçın sonucu kötüydü. Saha çok kötüydü, zemin çok kötüydü. Çok rüzgârlı bir hava vardı, futbol oynamaya müsait bir ortam yoktu. Bu maçtan önce ’Siz Fenerbahçesiniz bunu düşünün, bir adım daha fazla atın, mücadele edin. Bu kalitenizle ne olacak göreceksiniz demiştim. Şimdi de aynı şeyleri söylüyorum. Bu kez şartlar çok iyi, harika zemin harika bir stat, yarın da stat tamamen dolu olacak. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu maçla birlikte yükselişe geçeceğiz. Hepiniz kafanızı yukarı kaldırın, sahaya çıktığı andan itibaren Volkan’dan başlayarak en önde oynayan oyuncuya kadar hepiniz birbirinize yardımcı olun. Yarın kalitenizi ortaya koyacağınıza inanıyorum. Bu maçı alıp İstanbul’a dönelim" ifadelerini kullandı.

Bu arada Hollandalı futbolcumuz Dirk Kuyt da, "Tam bir futbol havası. Çok güzel bir havada atmosferde oynayacağız" dedi.

Toplantının ardından Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 21.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Joseph Yobo, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Öte yandan Kalecimiz Volkan Demirel ile oyuncularımızdan Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Cristian Baroni, antrenman sonrası,  Borussia Park Stadı dışında bekleyen taraftarlarımızın yanlarına giderek onlarla konuştu. Kalecimiz Volkan Demirel, taraftarlarımıza verdikleri bu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu antrenmanla B.M’Gladbach maçı hazırlıklarını tamamlayan Takımımız, maç saatini beklemeye başladı.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ