Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçemiz, günü çift antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı saat 18.30’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü.

Denge ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanın devamında sahaya çıkan teknik heyet ve oyuncularımız; dün gece hayata gözlerini yuman efsane başkanlarımızdan Faruk Ilgaz için saygı duruşunda bulundular.

Ardından topla ısınma hareketleri yapan oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. 1 grup pas çalışması yaparken, diğer grup top kapma ve pas çalıştı.. Dönüşümlü olarak gerçekleştirilen çalışma ile antrenman tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları çalışmalarını Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile birlikte takımdan ayrı sürdürdü.

Öte yandan Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo ise çalışmada yer almadı .

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün olduğu gibi 17 Temmuz Perşembe günü de çift antrenman yapacak. Sabah antrenmanı 10.30, akşam antrenmanı ise 18.30’da başlayacak.
 


PAYLAŞ