Volkan Demirel Logo
15KASIM 2011
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.
 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından kanat organizasyonları çalışan oyuncularımız daha sonra ise şut çalıştılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

 

Sol kasık bölgesinde ağrıları bulunan Emre Belözoğlu ile sağ alt arka adelesinde zorlama tespit edilen Recep Niyaz tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, bu 2 oyuncumuz tedavi ve çalışmalarını tesislerimizde sürdürdü.

 

Öte yandan antrenmana, halsizliği bulunan Semih Şentürk, Almanya’da bulunan Serkan Kırıntılı, tedavisi devam eden Issiar Dia ile Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Joseph Yobo ve Henri Bienvenu katılmadı. Reto Ziegler ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, salonda ayrı bir programla çalışmalar yaptı.

 

Fenerbahçemiz Eskişehirspor maçı hazırlıklarını 16 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ