Volkan Demirel Logo
24EKİM 2012
Fenerbahçemiz, Larnaca’da

Fenerbahçemiz, Larnaca’da

UEFA Avrupa Ligi C grubu 3.hafta maçında 25 Ekim Perşembe günü AEL Limassol takımıyla karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz, Larnaca’ya ulaştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan öğle saatlerinde kalkan özel bir uçakla yolculuğuna başlayan Fenerbahçemiz, Larnaca’ya indi. KKTC Derneklerimiz tarafından Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile Oyuncularımız, çiçeklerle karşılandı. Havaalanından, konaklayacağı otele geçen Takımımız, bugün TSİ 20.00’de, maçın oynanacağı GSP Stadı’nda maçtan önceki son antrenmanını yapacak. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak bu antrenmanın öncesinde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman bir basın toplantısı düzenleyecek. TSİ 19.30’da başlayacak bu basın toplantısında Aykut Kocaman’a bir oyuncumuz da eşlik edecek.

Fenerbahçemizin 19 kişilik AEL Limassol kadrosunda ise şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Özgür Çek, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.


PAYLAŞ