Volkan Demirel Logo
03MART 2015
Fenerbahçemiz Mersin İdmanyurdu Karşısında

Fenerbahçemiz Mersin İdmanyurdu Karşısında

Profesyonel Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında 4 Mart Çarşamba günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.  Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak müsabaka ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın rövanşı ise 7 Nisan'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmada hakem Yunus Yıldırım düdük çalacak. Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu.

Türkiye Kupası serüvenine E Grubu karşılaşmalarıyla başlayan Takımımız, grubunu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puanla Kayserispor’un ardından averajla ikinci sırada tamamladı. Son 16 turunda Çaykur Rizespor ile eşleşen Ekibimiz, deplasmanda Karadeniz ekibini 4-1 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Mersin İdmanyurdu ise C Grubu’nda Bursaspor’un altında 8 puanla ikinci basamakta yer aldı. Son 16 turunda Kardemir Karabükspor’u penaltılar sonucunda geçen Akdeniz temsilcisi çeyrek finale yükseldi.

Bu sezon iki takım arasında ligde oynanan maçı Fenerbahçemiz, Mehmet Topal’ın golüyle 1-0 kazanmıştı.  

Profesyonel Futbol Takımımızın 19 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: 
Volkan Demirel, Erten Ersu, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Pierre Webo, Moussa Sow, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Bruno Alves, Raul Meireles, Diego Ribas, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek, Melih Okutan.
 

PAYLAŞ