Volkan Demirel Logo
08MART 2012
Fenerbahçemiz Mke Ankaragücü Deplasmanında

Fenerbahçemiz Mke Ankaragücü Deplasmanında

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. 9 Mart Cuma günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak müsabakanın başlama saati 20.00.

Ankaragücü ile 98. randevu
Profesyonel Futbol Takımımız ile Ankaragücü lig tarihinde 98. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 97 maçta, Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 62-9 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı toplam 181 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 62 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Fenerbahçemiz 4-2 kazandı.

Ankara’daki maçlar
Fenerbahçe ile Ankaragücü, ligde şimdiye dek Ankara’da 47 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara’daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 26-6 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara’daki 15 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Fenerbahçe 80, Ankaragücü 32 gol attı. Geçen sezon Ankara’da yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Maçın hakemi Barış Şimşek
Fenerbahçe-Ankaragücü maçının hakemi Barış Şimşek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Bahtiyar Birinci ve Mehmet Metin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mürvet Sezer

Hazırlıklar tamamlandı
Fenerbahçemiz, Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak, Ankara’ya gitti.

Takımımızın 19 kişilik kadrosu
Fenerbahçemizin 19 kişilik MKE Ankaragücü kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Gökay Iravul, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Henri Bienvenu.

PAYLAŞ