Volkan Demirel Logo
25KASIM 2015
Fenerbahçemiz Molde’de

Fenerbahçemiz Molde’de

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta karşılaşmasında Molde’yle yarın deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, müsabakanın oynanacağı Norveç’in Molde kentine gitti.

Bugün saat 11:00’da Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkan özel bir uçakla Norveç’e hareket eden Takımımız, yaklaşık 4.5 saat süren hava yolculuğunun ardından Molde Havaalanı’na indi. Kafilemiz daha sonra konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Takımımızın 19 kişilik maç kadrosu

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Molde ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

Basın toplantısı ve idman programı

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, bugün TSİ 19.30’da, Aker Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya futbolcumuz Gökhan Gönül de katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, aynı gün Aker Stadyumu’nda TSİ 20.00’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacaktır.

PAYLAŞ