Volkan Demirel Logo
07AĞUSTOS 2012
Fenerbahçemiz Romanya’da

Fenerbahçemiz Romanya’da

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında 8 Ağustos Çarşamba günü Romanya’nın Vaslui takımıyla karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz, bu ülkeye ulaştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Romanya’ya hareket eden Fenerbahçemiz, Romanya’nın Bacau kentine indi. Kafilemizi Romanya Fenerbahçeliler Derneği yönetici ve üyeleri,  çiçeklerle karşıladı. Havaalanından, konaklayacağı otele geçen Takımımız, bugün saat 20.00’de, maçın oynanacağı Ceahlaul Stadı’nda, maçtan önceki son antrenmanını yapacak. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak bu antrenmanın öncesinde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman bir basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.30’de başlayacak bu basın toplantısında Aykut Kocaman’a bir oyuncumuz de eşlik edecek. Fenerbahçemizin 20 kişilik Vaslui kadrosunda ise şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Alex de Souza, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

 


PAYLAŞ