Volkan Demirel Logo
03TEMMUZ 2012
Fenerbahçemiz Sezonu Açtı

Fenerbahçemiz Sezonu Açtı

Profesyonel Futbol Takımımız, 2012-2013 Futbol Sezonu’nu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla açtı.

Futbolcularımıza yönelik bir konuşma yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, bu sezon şampiyonluğun mutlak hedef olduğunu söyledi.

Oyuncularımız antrenmanda, üzerinde Başkanımız Aziz Yıldırım’ın silüetinin ve Fenerbahçe’yi anlatan veciz sözlerinin yazılı olduğu beyaz tişörtler giydi.

Başarı bizim adımız, bizim adımız Fenerbahçe

Oyuncularına yeni sezon öncesi saha ortasında bir konuşma yapan Aykut Kocaman, "Hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı bir sezon, başarılarla dolu bir sezon diliyorum" diyerek başladığı sözlerini, "Transfer dönemlerinin doğal sureci gereği aramızdan ayrılanlar oldu. Onlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Salih ilk transferimiz oldu, başarılar diliyorum. Hasan Ali geldi, başarıla diliyorum. Mehmet Topal özellikle yurtdışı tecrübesiyle bize çok şey katacak. Ona da hayırlı olsun. Geçmişten geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. Çok zor bir sezon geçirdik. Tarihi bir sezon geçirdik. Tüm sorunları hep birlikte aştık. Sezonu iki finalle noktaladık. Bir tanesini kazandık, bir tanesinin ucundan döndük. İçimden geleni söylüyorum. Bütün her şeyi topladığımız zaman Başarılı bir sezon geçirdik. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ama bir yandan da Fenerbahçe Futbol Takımı şampiyon olamadı. Sorunlar ne olsun, bu sene mutlaka ama mutlaka şampiyon olmak tek hedefimiz. Bunu başaracak kapasitemiz var, gücümüz var. Sizden en büyük beklentim, sahaya çıktığınız anda her şeyi unutun, takımınız için Fenerbahçe için oynayın, birbirinize destek olun. Başarı bizim adımız, bizim adımız Fenerbahçe. Bunu unutmayın yeter" diyerek noktaladı.

Güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkacaklar

Aykut Kocaman’ın konuşmasının ardından oyuncularımız ön yüzünde

"Unutulmamalı ki; 
Şimdi bu Ulu Çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır. Aziz Yıldırım",
arka yüzünde ise "Biz Fenerbahçe’yiz" yazan beyaz tişörtleri giydiler ve üzerinde ’Sonsuza Kadar Fenerbahçe’ yazan dev bir pankartla hep birlikte basın mensuplarına poz verdiler. Daha sonra üzerlerindeki tişörtleri çıkaran oyuncularımız, bu tişörtleri antrenmanı izleyen basın mensuplarına hediye ettiler.

İlk kez Fenerbahçe antrenmanındalar

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki sezonun ilk antrenmanı saat 10.30’da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Takımımız sezonun ilk antrenmanında, hafif tempolu bir çalışma gerçekleştirdi. Hafif tempolu koşu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle noktalandı. Yeni transferlerimiz Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan, Fenerbahçe’deki ilk antrenmanlarına çıktılar. Yeni transferlerden Dirk Kuyt ise izinli olduğu için çalışmada yer almadı. Tesislerdeki sabah kahvaltısına katılan Volkan Demirel ise izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. İzinli olar Bekir İrtegün ve Henri Bienvenu de yarından itibaren takıma dahil olacak. Dirk Kuyt’ın 13 Temmuz Cuma günü İstanbul’a gelecek. Volkan Demirel ise takıma 9 Temmuz’dan sonra katılacak. 29 futbolcumuzun katıldığı ilk antrenmanda, altyapıdan kaleciler Hasan Hüseyin Akınay ve Anıl Demir ile Ömer Kandemir, Berkaycan Değirmencioğlu ve Hakan Cinemre de yer aldı.

Takımımız, sezonun ikinci antrenmanını da Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacak. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ