Volkan Demirel Logo
28AĞUSTOS 2012
Fenerbahçemiz, Spartak Moskova Maçına Hazır

Fenerbahçemiz, Spartak Moskova Maçına Hazır

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında, 29 Ağustos Çarşamba günü Rusya’nın Spartak Moskova takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanı; Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım da izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde 18.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamlandı.
Öte yandan Volkan Demirel ve Serdar Kesimal, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Bu antrenmanla Spartak Moskova maçı hazırlıklarını tamamlayan Takımımız, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

"Kazanmamız gereken önemli bir maç"

Antreman öncesi FB TV’ye açıklamalarda bulunan oyuncularımızdan Selçuk Şahin ve Hasan Ali Kaldırım, Spartak Moskova karşısına çok istekli ve mücadele eden bir takım olarak çıkacaklarını söylediler. Selçuk Şahin; "Dirençli bir takımız. Galip geldiğimiz taktirde Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacağız. Bu nedenle önemli bir maça çıkacağız. Oynayacağımız takım zor ve güçlü bir rakip. Ama iyi hazırlandık. Bu maçı kazanmamız gerektiğini biliyoruz" şeklinde konuşurken, Hasan Ali Kaldırım ise, "Moralimiz iyi durumda. İlk maçta kaybettik ama bu maçta kendi seyircimiz altında oynayacağız. Seyircimizin desteğiyle turu geçeceğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.


PAYLAŞ