Volkan Demirel Logo
28EKİM 2010
Fenerbahçemizin 19 Kişilik Bursa Kadrosu

Fenerbahçemizin 19 Kişilik Bursa Kadrosu

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak Bursa yolculuğuna başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 10 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Selçuk Şahin ve Berk Elitez, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarda antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Issiar Dia, Daniel Güiza, Mamadou Niang ve İlhan Eker tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı da antrenman katılmadı. Bu antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz Bursa yolculuğuna başladı. Fenerbahçemizin 19 kişilik Bursaspor maçı kadrosu ise şu oyunculardan oluşuyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal.

PAYLAŞ