Volkan Demirel Logo
11ARALIK 2010
Fenerbahçemizin 19 Kişilik Maç Kadrosu

Fenerbahçemizin 19 Kişilik Maç Kadrosu

Takımımız , Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 12 Aralık  Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
 
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın 3'erli gruplar halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız antrenmanı taktiksel ağırlıklı çalışma ile tamamladılar.

Tedavi süreçleri devam eden Özer Hurmacı, Daniel Güiza, Kazım Kazım ve Mert Günok takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, sol ayak başparmak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal  ile sağ kaburga bölgesinde ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran antrenmana katılmadı. 

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, 12 Aralık  Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını tamamlayarak Ankara yolculuğuna başladı. Kafilemiz, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek. Takımımızın 19 kişilik Ankaragücü kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Gönok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk

PAYLAŞ