Volkan Demirel Logo
12NİSAN 2010
Fenerbahçemizin 19 Kişilik Maç Kadrosu

Fenerbahçemizin 19 Kişilik Maç Kadrosu

Profesyonel Futbol Takımımız Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarı Final 2. maçında karşı karşıya geleceği karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idman ile sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman bir saat 30 dakika sürdü. Koşu, koordinasyon, istasyon çalışmalarının ardından takımımız kanat ve hücum organizasyonları çalıştı. Fenerbahçemiz teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maçlarda idmanı tamamladı.

Öte yandan Cristian ve Uğur Boral Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile düz koşu yaparken, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ve Bilica ise tesislerde çalışmalarını sürdürdü.

Takımımızın Manisaspor maçındaki 19 kişilik kadrosu ise şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Andre Santos, Önder, Bekir, Vederson, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Mehmet Topuz, Özer, Guiza, Gökhan Ünal, Deivid, Furkan ve Hasan Erbey.

Tedavileri süren Bilica, Baroni, Uğur, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Gönül ile genç oyuncular Ertuğrul, Okan Alkan ve Gökay ise kafilede yer almadı.

PAYLAŞ