Volkan Demirel Logo
15AĞUSTOS 2011
Fenerbahçemizin 26 Kişilik Almanya Kampı Kadrosu

Fenerbahçemizin 26 Kişilik Almanya Kampı Kadrosu

Profesyonel Futbol Takımımız, ikinci etap yurtdışı hazırlık kampı için bugün saat 13. 30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Almanya’nın Münih kentine hareket eden Takımımızın 26 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran. Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Caner Erkin, Andre Santos, Gökay Iravul, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mamadou Niang, Semih Şentürk, Alex de Souza, Cristian Baroni, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Recep Niyaz, Berk Elitez ve Hasan Erbey.

Takımımız Münih’e indikten sonra, karayoluyla kampı gerçekleştireceği Bad Gögging bölgesine geçecek.

Özel izinle kamp kadrosunda yer almayan oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, 18 Ağustos Perşembe günü kampa katılacak. Copa America’da şampiyonluk sevinci yaşayan Uruguaylı oyuncumuz Diego Lugano ise bugün Almanya’da kafilemize dahil olacak. Kamp kadrosunda yer almayan Daniel Güiza ise çalışmalarına özel program dahilinde Can Bartu Tesisleri’nde devam edecek. Programı dahilinde toplam 3 hazırlık maçı da oynayacak olan Fenerbahçemizin kampı, 24 Ağustos Çarşamba günü 1860 Münih takımıyla oynayacağı özel maçın ardından sonra erecek.

PAYLAŞ