Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fenerıum Erenköy Açıldı

Fenerıum Erenköy Açıldı

Mağaza sayısını her geçen gün arttırarak 100 sayısını aşan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarımıza ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, yeni mağazasını, Bağdat Caddesi’nin kalbi Erenköy’de hizmete açtı.

Bağdat Caddesi, Erguvan Apt. No:327/A, Erenköy / Kadıköy / İSTANBUL adresindeki açılışa Asbaşkanlarımızdan Hakan Dinçay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selim Kosif ve Yalçın Haker ile Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Moussa Sow ve Alper Potuk katıldı.

Erenköy Fenerium, 5 bini aşkın ürün çeşitliğine sahip Fenerium’un Suadiye’den sonra Bağdat Caddesi’ndeki ikinci mağazası olma özelliğini taşıyor.

Mehmet Topal ve Alper Potuk soruları yanıtladı

Mağaza açılışına katılan futbolcularımızdan Mehmet Topal ve Alper Potuk, açılış sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

 "Gerçekten çok güzel bir mağaza açtık. Tüm taraftarlarımızı alışverişe davet ediyoruz. Hayırlı olsun. 100 mağazayı geçtik. İnşallah daha fazlaları açılacak" diyen Mehmet Topal, Mersin İdmanyurdu maçı hakkında ise "Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. 3 maçtır kazanıyoruz. Devre arasında kadar inşallah bu doğrultuda olur. Güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz. Evimizde oynayacağımız için avantaj olacak. Devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi. Taraftarlara da seslenen Mehmet Topal, "Kendi adıma söyleyeyim boş statlarda oynamak hayal kırıklığı yaratıyor. 12. adama ihtiyacımız var. Bunun eksikliğini yaşıyoruz. En büyük destekçimiz taraftarımız arkamızda oldukça oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtıyoruz. Onları tribüne çağırıyoruz" diye konuştu.

"100. mağazayı geçtik, bu çok önemli. Takımımıza kulübümüze destek için taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz" diyen Alper Potuk ise MİY maçı hakkında  "Son 3 maçı kazandık. Takım olarak moralliyiz. Mersin maçını ve sonrasındaki Başakşehir maçını da kazanıp 5’te 5 ile devreyi bitirmek istiyoruz" diye konuştu. İlk on birde görev alıp almaması konusunun İsmail Kartal’ın takdiri olduğunu belirten Alper, taraftarlara "Kadıköy’de 29 maçlık bir yenilmezlik serimiz var. Bunda taraftarımızın büyük etkisi var. Taraftarlarımızı tüm maçlarımıza bekliyoruz" ifadeleriyle seslendi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERIUM, ERENKÖY, AÇILDI