Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fenerium Ortaköy Mağazamız Hizmete Açıldı

Fenerium Ortaköy Mağazamız Hizmete Açıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki taraftarlarımıza ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, 100. mağaza yolundaki son duraklardan birinde, Ortaköy Muallim Naci Caddesi’nde yer alan yeni mağazasını hizmete açtı.

Muallim Naci Caddesi, Melek İş hanı No: 17/A, Ortaköy/ Beşiktaş adresindeki açılışa Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan Hakan Dinçay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker ve Selim Kosif, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, futbolcularımız Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow ve Pierre Webo ile taraftarlarımız katıldı.

Açılışta FB TV mikrofonlarına konuşan Mahmut Uslu, "Burada epey zamlandır bir dükkan  aranıyordu ve bulundu. İyi bir dukan İnşallah iyi hizmetleri olacak. Ortaköy’de gençliğin olduğu yerde, çok iyi satışlar yapacak" dedi.

Fenerium ve mağaza hakkında kaptanlarımızdan Emre Belözoğlu,  "Yine çok güzel bir Fenerium mağazamızın açılışında buluştuk. Fenerium Fenerbahçe’yi ayakta tutan unsurlardan bir tanesi. Önemli bir noktada çok güzel bir mağaza açıldı. Taraftarlarımızı alışverişe davet ediyoruz" derken Volkan Demirel, "İstanbul’un güzel bir semtinde güzel bir mağaza açtık. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle daha fazla mağaza sayısına ulaşacağız" dedi.

Eskişehirspor maçıyla ilgili gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtlayan kaptanlardan Emre Belözoğlu,  "Takım içindeki ortam gayet iyi. Bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Sahamızda seyircimizle maçı kazanmak istiyoruz. İçeride uzun haftalardır üstünlüğümüz var. bunu devam ettirmek istiyoruz. Eskişehir iyi takım. Maçlar zor geçiyor. İyi hazırlanıyoruz, umarım kazanan biz oluruz" derken; Volkan Demirel de "Liderliğimizi içerideki maçı kazanarak devam ettireceğiz. İçeride güzel oynuyor ve kazanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle  kazanmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Volkan Demirel Bursaspor maçındaki kötü tezahürat hakkında yöneltilen sorulara "Ben bu konularla alakalı konuşmak istemiyorum. Aslında çok istiyorum da müsait değilim. Gerektiğinde ben bu konularla ilgili konuşacağım ama şimdi sırası değil" şeklinde yanıt verdi. 


PAYLAŞ