Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fiba Holding Şampiyonluk Kutlaması Organize Etti

Fiba Holding Şampiyonluk Kutlaması Organize Etti

Fiba Holding tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamasına Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız katıldı.
   
Beşiktaş Dikilitaş’ta bulunan Fibabanka’nın Genel Müdürlüğü'nde Fenerbahçemizin 19. Şampiyonluğu görkemli bir organizasyonla kutladı.

Kutlamaya Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkan Vekilimiz Abdullah Kiğılı, Kulüp CEO’muz Hasan Hakkı Yılmaz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Raul Meireles, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Mali İşler Koordinatörümüz Tamer Yelkovan ile Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman da katıldı.

Fiba Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar ve holding çalışanlarının da hazır bulunduğu organizasyonda şampiyonluk pastası kesildi...

Coşkulu bir şekilde geçen kutlamada holding çalışanları Başkanımız Aziz Yıldırım, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı...Etkinlikte, Başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza şampiyonluk plaketi de verildi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar böyle bir organizasyon düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

 


PAYLAŞ