Volkan Demirel Logo
01ARALIK 2010
Futbolcularımız Teste Tabi Tutuldu

Futbolcularımız Teste Tabi Tutuldu

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 5 Aralık Pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı  maç öncesinde oyuncularımız Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri alt sahasında yoyo testine tabi tutuldu. Yoyo testi nedeniyle antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilmiştir.

Saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren yoyo testi süresince Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu. 2 grup halinde yapılan yoyo testinde futbolcularımızın maksimum oksijen tüketimi hesaplanarak, test sonuçlarına göre her futbolcunun maksimum dayanıklılık gücü tespit edilecek. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu teste tabi tutulmayarak, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile çalıştılar.

Almanya’da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı ile sol üst arka adelesinde sertleşme tespit edilen Volkan Demirel, boyun ağrısı şikayeti olan Joseph Yobo, MR’ı çekilen ve  sol arka alt adelesinde zorlama ve ödem oluşan Issiar Dia, sol üst adelesinde darbeye bağlı ödem oluşan Gökhan Gönül ile boğaz ağrısı bulunan Berk Elitez teste  katılmadı. Bu oyuncularımızın tedavilerine tesislerde devam edilirken, Güiza ise takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız, 2 Aralık Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.

PAYLAŞ