Volkan Demirel Logo
18NİSAN 2012
Galatasaray Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Final ikinci hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislerimize gelen Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ali Yıldırım da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 50 dakika süren antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından oyuncularımız salonda 45 dakika kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Ardından sahada dar alanda pas organizasyonları yapan Takımımız antrenmanı 6 minyatür kalede yaptıkları maçlarla tamamladı.

Öte yandan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu ise antrenmanı Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

Antrenmanın son bölümünde sağ ayak bileğine darbe alan Cristian Baroni çalışmaları tedbir amaçlı yarıda bırakırken, sol dizinde ağrıları olan Emre Belözoğlu ile gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Serkan Kırıntılı antrenmana katılmadı. Öte yandan Sezer Öztürk antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamlarken, U19 Milli takımından dönen Recep Niyaz ise, salonda takımla birlikte çalıştıktan sonra antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışma ile tamamladı.

Fenerbahçemiz, Galatasaray maçının hazırlıklarını 19 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek. 


PAYLAŞ