Volkan Demirel Logo
26OCAK 2013
Gaziantepspor 1-2 Fenerbahçe

Gaziantepspor 1-2 Fenerbahçe

Gaziantepspor 1-2 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 19.hafta

STAD: Kamil Ocak
HAKEM:Mustafa Kamil Abitoğlu

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

86’Fenerbahçemizde Moussa Sow’un yerine Salih Uçan oyunda.

83’GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
Fenerbahçemizde Semih Şentürk takımımızın ikinci golünü kaydeden oyuncumuz oldu. Mehmet Topuz’un ceza sahası içine kafayla gönderdiği topu Semih Şentürk harika bir golle ağlara gönderdi.1-2.

77’Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği. Mehmet Topal’ın yerine Caner Erkin oyunda.

75’Fenerbahçemiz Bekir İrtegün ile atağa çıktı. Onun ortasında top Semih’i geçti.

70’Gaziantepspor Serdar ile kalemize geldi ama savunmamızın müdahalesi başarılı.

65’GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL
Sağ kanattan gelişen Fenerbahçemiz atağında ceza sahası içinde Mehmet Topal ayağına gelen topu tam düşmek üzereyken kale alanı içindeki Sow’a gönderdi. Sow topa gelişine harika bir plaseyle ağlara gönderdi.1-1.

60’ Kısa paslarla rakip yarı alana yerleşen Fenerbahçemizde top en son ceza sahası sol ön çizgisindeki Semih’e gönderildi ama Semih yaptığı hareket faul değeri kazanıyor.

58’Fenerbahçemizin atağı sol kanattan Hasan Ali’yle gelişti. Hasan Ali ceza sahasına ortasını gönderdi ama savunma tehlikeyi önledi.

51’Fenerbahçemiz gole çok yaklaştı. Cristian’ın pasında Semih Şentürk topa vurdu, havalanan topa müdahale kaleci Karcemarskas’tan geldi.

50’Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçemizde topla en son sol kanat yakınlarında Meireles buluştu. Sağ kanada göndermek istedi ama ev sahibi ekip savunması araya girdi.

46’İkinci yarıya Gaziantepspor başladı.

45’Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği. İkinci yarıya Orhan Şam/Semih Şentürk değişikliğiyle başladı.

45+2’İlk yarının son düdüğü geldi. Gaziantepspor 1-0 Fenerbahçe.

45+2’Takımımız ilk yarının son dakikasında Sow ile yeniden rakip yarı alanında. Ancak Sow’dan önce kaleci Karcemarskas topa sahip oldu.

45+1’Fenerbahçemiz yine Gaziantepspor ceza alanı içinde. Topla buluşan Mehmet Topal oldu, onun pası sol kanattan bindirme yapan Hasan Ali’ye, onun şutunda top savunmadna döndü.

45’Karşılaşmanın sonuna 2 dakika ilave edildi.

44’Fenerbahçemiz Cristian Baroni ile rakip ceza sahası içinde. Onun pası Sow’a oldu. Sow tekrar Baroni’ye bıraktı ama öncesinde araya giren Kemal oldu.

43’Gaziantespor, Sernas ile 1-0 öne geçti.

40’Fenerbahçemiz yine tehlikeli geldi. Orta alanda başlayan Fenerbahçemiz atağı sol kanatta Mehemt Topuz ile devam etti. Onun ceza sahası içine yaptığı ortada Sow’un üzerinden auta gitti.

37’Fenerbahçemizde Mehmet Topal orta yuvarlaktan ceza sahasındaki Sow’a uzun bir pas gönderdi. Savunma gelen topu kornere gönderdi.

34’ Konuk ekip kısa paslarla rakip yarı alana geçti ve topla en son ceza sahası önünde Sow buluştu ama araya Bekir Ozan girdi topu kornere gönderdi.

33’Fenerbahçemizin atağı sol kanattan gelişti. Hasan Ali son çizgi yakınlarından ceza sahasına yapılan ortaya Mehmet Topuz vurdu ama top kaleci Karcemarskas’ta kaldı.

32’Gaziantepspor bu kez Sernas ile kalemize geldi. Cenk’in ara pasında topla buluşan Sernas, doğrudan kaleye vurdu topa doğrudan auta çıktı.

30’Fenerbahçemiz Sow ile Gaziantepspor ceza sahası içinde. Onun pası sağ kanattan bindirme yapan Orhan Şam’a oldu. Orhan’ın ceza sahası içine ortasında Sow’un harika röveşatası sonrası top direğin dibinden dışarı çıktı.

26’Takımımızda bu kez gole yaklaşan isim Sow oldu. Cristian’ın ortasında Kuyt’ın vuruşunda savunmadan dönen topa Sow vurdu ama top kaleci Karcemarskas’ta kaldı.

24’Bu kez Fenerbahçemiz, Gaziantepspor yarı alanında. Baroni’nin kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta çıktı.

23’Gaziantepspor bu kez Sernas ile kalemize geldi. Onun vuruşunda top Kalecimiz Volkan’da kaldı.

21’Gaziantepspor Medunjanin ile yarı alanımızda. Uzaktan şutunda top doğrudan auta çıktı.

20’Gaziantepspor Turgut ile serbest vuruş kullandı. Ancak savunmamızın başarılı müdahalesi var.

14’Fenerbahçemiz sol kanattan atak geliştirdi. Hasan Ali ile rakip yarı alandayız. Onun pası Baroni’ye oldu. Baroni tekrar Hasan Ali’yi düşündü ama öncesinde Gaziantep savunması.

12’Fenerbahçemiz serbest vuruş kullandı. Mehmet Topuz’un sert ve harika şutunda top az farkla auta çıktı.

8’Takımımızda bu kez atağa katılan isim Mehmet Topuz oldu. Onun sağ kanattan rakip ceza alanı içine taşıdığı topta ortasında, hakem topun dışarıdan çevrildiğini işaret etti.

6’Aniden gelişen Gaziantepspor atapı oldu. Cenk Tosu’un pasında Sernas’tan önce savunmamızın müdahalesi oldu.

5’Takımımızda Raul Meireles harika bir şutla Gaziantepspor kalesine geldi.  Ceza sahası önünde topla buluşan Meireles, doğrudan kaleyi düşündü, top az farkla auta gitti.

3’Fenerbahçemiz sol kanattan Baroni ile geldi. Onun ceza sahasına yaptığı ortada Bekir Ozan’ın müdahalesi oldu.

1’Karşılaşmada ilk tehlikeli atak Fenerbahçemizde Kuyt ile geldi. Onu karşılayan savunmada Taşkın oldu.

Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

İstiklal Marşımız okundu.

Her iki takım oyuncuları da seramoni için oyun alanında.

Fenerbahçemiz,Gaziantep karşısında Arma forma ile mücadele edecek.

Isınma hareketlerini tamamlayan oyuncular soyunma odalarına gitti.

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanında.

PAYLAŞ