Volkan Demirel Logo
11NİSAN 2011
Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gaziantepspor ile 16 Nisan Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına,  bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda güç ve kondisyona yönelik çalışmalar yapıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat  25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Üst sahada yapılan koşu ve istasyon çalışmalarından sonra oyuncularımız salona geçti. Salonda 40 dakika süren bir kuvvet çalışmasının ardından, alt sahada hafif ve yüksek tempolarda yapılan kademeli koşuyla antrenman sona erdi. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı.

Genel ağrı şikayeti bulunan oyuncularımız Andre Santos, Alex de Souza, Joseph Yobo ve Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız, kendilerine verilen özel program dahilinde, tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Selçuk Şahin ve Issiar Dia ise, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, sahada, toplu ve topsuz olarak yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız Gaziantepspor maçı hazırlıklarına, 12 Nisan Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanda devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ