Volkan Demirel Logo
21NİSAN 2011
Gökhan Gönül Takımla Birlikte Çalıştı

Gökhan Gönül Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Bucaspor maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Omzundan sakatlanan ve son 2 antrenmana çıkamayan Gökhan Gönül, bugün yapılan antrenmana özel bandajla çıktı ve takımla yapılan tüm çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, geniş alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Kaleci lerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran çift kalede görev alırken; sağ ön üst adalesinde zorlama bulunan Mert Günok, Alper Aşçı eşliğinde yaptığı koşuyla antrenmanı tamamladı.

Sağ kasığında zorlama bulunan Özer Hurmacı ve darbeye bağlı ödemi nedeniyle ağrıları bulunan Issiar Dia Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sağ arka adalesinde zorlama bulunan Daniel Güiza ile sakatlığı süren Mamadou Niang, sahada yaptıkları koşunun ardından tesislerde tedavi gördü. Boğaz enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel bugün de antrenmana çıkmadı. Hafif ateşi bulunan Volkan’a yapılan ilaç tedavisine devam edildi. Sağ kasığında zorlama bulunan Okan Alkan da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçemiz Bucaspor maçı hazırlıklarına, 22 Nisan Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenmanın sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ