Volkan Demirel Logo
04NİSAN 2018
Gürsel Turizm Son Teknoloji Ürünü Takım Otobüsümüzü Teslim Etti

Gürsel Turizm Son Teknoloji Ürünü Takım Otobüsümüzü Teslim Etti

Profesyonel Futbol Takımımızın, karayolu ulaşım sponsoru Gürsel Turizm A.Ş.’nin Mercedes Benz firmasıyla ortaklaşa bir çalışmayla ürettiği son teknoloji ürünü takım otobüsümüzün tanıtımı ve teslimatı, Samandıra Can Bartu Tesislerimizde bugün yapılan bir törenle gerçekleştirildi.

Mercedes Tourismo 15 RHD isimli otobüsün tanıtımı ve teslim törenine Asbaşkanlarımızdan Selim Kosif, Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Doğan, Genel Koordinatörümüz Tamer Yelkovan, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımızın teknik ekibi ve tüm oyuncuları, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Gürer Fethi Gündüz ile Gürsel Turizm,ve Mercedes Benz firması yetkilileri katıldı.

Karayolu ulaşım sponsorumuz Gürsel Turizm A.Ş, yapılan anlaşma doğrultusunda, Mercedes Benz A.Ş.'ye Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımımız için, tüm güvenlik ve konfor ihtiyaçları son teknoloji yardımıyla karşılanmış,  özel bir takım otobüsü üretimini gerçekleştirdi. İçerisindeki ses sistemi, koltuk düzeni, camlarının dayanıklılığı, özel sürücü kabini, radar sistemi gibi birçok son teknoloji özelliğiyle, sektörün en üst segmentinde yer alan yeni otobüsümüzün teslim töreni, bugün Samandıra Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirildi.

 

Metin Doğan: “Çok anlamlı bir gün”

Törende bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Doğan, “Kulübümüzün karayolu ulaşım sponsoru Gürsel Turizmin Futbol Takımımız için dizayn ettiği yüksek teknoloji donanımlı otobüsün teslim törenine hoş geldiniz” diye başladığı sözlerine Fenerbahçe ve Türk Sporu için kara bir tarih olan, Rize deplasmanı dönüşü Rize-Trabzon karayolunda, 4 Nisan 2015’te, Trabzon’un Sürmene İlçesi yakınlarında, takım otobüsümüze yapılan silahlı saldırıyı hatırlattı. Metin Doğan, “Bugün çok anlamlı. Bunu üzülerek söylüyorum 4 Nisan 2015’te büyük bir facianın eşiğinden dönmüştük. O günü yaşayan Volkan, Alper ve diğer futbolcu kardeşlerimiz bugün burada. O gün şoförümüz Ufuk dirayetli davranmasaydı bugün bunları konuşmuyor olacaktık. Otobüsün tesliminin bugün yapılması çok anlamlı geldi, o günlere gittik . O saldırının failleri hala ortada yok. 3 senedir; Türkiye’nin en büyük spor kulübüne katliam yapılmaya çalışılmış ve olayın failleri hala ortada yok.  Biz söyleyecek, onlar duymamakta ısrar edecek. İnşallah buradan sesimizi duyarlar ve 4 Nisan’ın faillerini bulurlar” dedi.

Otobüsün büyük başarılara vesile olmasını dileyen Metin Doğan, Gürsel Turizme de teşekkür etti.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Gürer Fethi Gündüz ise “4 Nisan 2015’e dikkat çekmek için özellikle bugünü seçtik. O tarih, Türk Spor Tarihine kara bir lekedir. Ayrıca bugün Yüksel Günay abimizin de vefat yıldönümü. Onu da çok özlüyoruz ve rahmetle anıyoruz” dedi.

FB TV mikrofonlarına konuşan Takım Kaptanımız Volkan Demirel ise, “Otobüs çok güzel gözüküyor. İnşallah şampiyonluk yolculuklarımızı da bununla yaparız” dedi.

Tören, karşılıklı plaketlerin verilmesi, otobüsün içinin gezilmesi ve çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.


PAYLAŞ