Volkan Demirel Logo
19EYLÜL 2005
Güzel Bir Galibiyet Aldık!

Güzel Bir Galibiyet Aldık!

Takımımız ve milli takımımızın başarılı kalecisi Volkan Demirel, Samandıra Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2-1 kazandıkları Beşiktaş karşılaşmasına değinen kalecimiz, “Beşiktaş karşısında kazanacağımızdan emindik. 90 dakikayı da önde götürdük, ancak son saniyelerde talihsiz bir gol yedik. Buna rağmen uzatmalarda 2. golü bularak güzel bir galibiyet aldık” diye konuştu.    

 

Volkan Demirel, Fenerbahçe’de yedek beklemesine rağmen, asla yılmadığını ve küsmediğini ifade ederek, şunları söyledi: “Sürekli çalıştım ve bugünlere geldim. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. İyi oynadığımı düşünüyorum. Tabii ki hatalarım var. Bu hataları en düşük seviyeye indirdiğimde, daha fazla başarılı olacağımı düşünüyorum. Gün gelecek Volkan hiç hata yapmayacak.”    

 

Kleberson’un 90. dakikada uzaktan attığı golle ilgili soruya Volkan, “Bizde baraj kurulmasında Alex rol alıyor. Hocamızın Alex’i oyundan almasından dolayı baraja giren kimse olmadı. Baraj kurdurmakta güçlük çektim. Talihsiz bir gol yedik, ama Tuncay becerisi ile gol attı ve galip geldik” diye konuştu.

     

Beşiktaş taraftarının zaman geçirdiği için kendisine verdiği tepkinin ve küfürlerin sorulması üzerine kalecimiz şöyle konuştu: ‘Takımım 1-0 önde, zaman geçirmek hakkım. Takım yoruluyor, ama fazla zaman geçirdiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük, rakip üzerinde baskı kuruyorlar, ama hakaretler ve küfürler onlara yakışmıyor. Başkanımıza, bize ve valimize tepki gösterildi. Aslında küfürler bizi daha da çok hırslandırıyor. Ancak tabii ki bu tarz şeylerin yaşanmaması gerekiyor.”     

 

Fenerbahçeli taraftarların dün Samandıra Tesisleri’nden, BJK İnönü Stadı’na hareket eden Fenerbahçeli futbolcu ve teknik heyete motivasyon amacıyla tek tek dağıttıkları mektupların hatırlatılması üzerine file bekçimiz, “Evet bizi motive etmek için herkese mektuplar yazmışlar. Bu bizi mutlu etti. Biz motive olmuştuk, ama onların bu jesti bizi daha da motive etti. Sahaya zaten Fenerbahçe taraftarının arkamızda olduğunu bilerek çıktık” şeklinde konuştu.

 

Volkan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’nda toplu halde gördüklerinde şaşırıp şaşırmadıklarının sorulmasına da “Biz zaten yoldayken en az 30-40 kişinin geleceğini düşünüyorduk. Taraftarımız gelse de gelmese de yanımızda olduklarını hep biliyoruz” diye yanıt verdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
GÜZEL, BİR, GALİBİYET, ALDIK!