Volkan Demirel Logo
04HAZİRAN 2013
Haziran Sayısı Bayilerdeki Yerini Aldı

Haziran Sayısı Bayilerdeki Yerini Aldı

Fenerbahçe Dergisi’nin 124 no’lu Haziran 2013 sayısı; Profesyonel futbol takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanma sevinci görseli ve "İnandılar, Çalıştılar, Kazandılar" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı.

Derginiz, bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki posteriniz önlü arkalı… Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan profesyonel futbol takımımız ile TKBL şampiyonu basketbol takımımıza ait.

Fenerbahçe Dergisi yüksek tirajıyla Türkiye’nin en çok satan dergisi olmaya devam ediyor. Sadık birer okuyucumuz olan Büyük Fenerbahçe Taraftarı’na duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.

Fenerbahçe Dergisi’ne abone olup, avantajlardan yararlanabilirsiniz. Abone olmak için FBDERGİ yazıp 3570’e mesaj atmanız yeterli!

Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin Haziran 2013 sayısından çarpıcı başlıklar:

• 64 maçlık rekor kırdılar
Dile kolay! 2012-2013 futbol sezonu boyunca tam olarak 64 maça çıktılar. Bütün maçlara galibiyet parolasıyla asıldılar. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde yarı final başarısıyla tamamladıkları bu zor sezonun ardından takım kaptanlarımızdan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’e sezon değerlendirmelerini ve sezon içindeki kırılma noktalarını söylemelerini istedik.

PAYLAŞ