Volkan Demirel Logo
01MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında, 7 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman 4 minyatür kaleli maçla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırnıtlı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev yaptı.

Genel ağrıları bulunan Emre Belözoğlu, sol arka üst adalesinde yırtık bulunan Selçuk Şahin, sol dizinde ağrıları bulunan Andre Santos ve daha önceden sağ karın bölgesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız kendileri için hazırlanan özel programlarla tedavi-çalışmalarını sürdürdü ve Alter G aletinde koşu yaptı.

Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına 2 Mart Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.30’da başlayacak ilk antrenman basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak ikinci çalışma ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR