Volkan Demirel Logo
01MAYIS 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı Süper Final 4. hafta maçının hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11 00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 4’e 1 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Koordinasyon çalışmasının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı. Semih Şentürk, Reto Ziegler, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Bekir İrtegün ve Cristian Baroni takımla birlikte yaptıkları koşunun ardından, ayak tenisi ve açma-germe çalışmalarından oluşan aktif dinlenme programı uyguladı.

Volkan Demirel, Moussa Sow ve Alex de Souza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 2 Mayıs Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu çalışmanın ardından, Takımımız tesislerde kampa girecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR