Volkan Demirel Logo
02ŞUBAT 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında, 5 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri’nde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları  ile devam etti. Hücum ve defans organizasyonlarının ardından oyuncularımız artrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Gökhan Gönül ile Trabzonspor maçında sağ dirseğinin üstüne düştüğü için ağrıları bulunan Alex de Souza antrenmanı çıkmadı ve tesislerde tedavi gördü. Uğur Boral ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, tesislerde ayrı bir programla çalıştı ve tedavi gördü.

Takımımız, Manispor maçının hazırlıklarına, 3 Şubat Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR