Volkan Demirel Logo
02ARALIK 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 5 Aralık Pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı  maçın hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına açık yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan Nihat Özbağı, Şekip Mosturoğlu, Cihan Kamer, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ömer Temelli, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizden Talat Yılmaz, Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan ve Genel Müdürümüz Serkan Acar da izledi. Ayrıca eski oyuncularımızdan Fabio Luciano tesislere gelerek, takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.
 
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı maç ile tamamladılar.  Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Joseph Yobo, Gökhan Gönül ile Berk Elitez takımla birlikte çalışmalara katılırken, tedavi süreçleri devam eden Volkan Demirel, Issiar Dia ile Daniel Güiza takımdan ayrı çalıştı. Almanya’da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı ise anterenmana katılmadı.

Takımımız, 3 Aralık Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına  kapalı tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR