Volkan Demirel Logo
04OCAK 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Antalya kampındaki hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif  Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, kafilemizin konakladığı Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında gerçekleştirilen, basın mensuplarına da açık tutulan antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 4 gruba ayrıldı ve gruplar yarı sahada, hücum-defans organizasyonlarına yönelik çift kale maçlar yaptı. Bu çalışma, antrenman sonuna kadar dönüşümlü olarak sürdü. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok ve Erten Ersu, çift kale maçlarda görev aldı.

Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk antrenmanda yer almadı. Sezer, tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da konakladığı otelin sahasında yapacak. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR