Volkan Demirel Logo
04MAYIS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında 8 Mayıs Pazar günü deplasmanda KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarının arından çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Çift kale maç sırasında sol arka üst adalesinde ağrı hisseden Dainel Güiza çalışmayı yarım bıraktı.

Sağ arka üst adalesinde zorlama bulunan Mehmet Topuz ile sakatlıkları süren Issiar Dia ve Mamadou Niang, antrenmana sahada yaptıkları düz koşuyla başladı. Düz koşunun ardından Mehmet Topuz ve Issiar Dia, tesislere geçerek salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sahada kalan ve Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde  takımdan ayrı olarak topla çalışmalar yapan Mamadou Niang da bu çalışmalar sırasında belinde ağrı hissedince, Topuz ve Dia gibi salona geçti ve antrenmanı burada yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Takımımız, KDÇ Karabükspor maçının hazırlıklarına, 5 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR