Volkan Demirel Logo
05NİSAN 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Takımımız koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, yarı sahada yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Dia’nın adalesinde 2. dereceden yırtık

Sakatlığı süren oyuncularımızdan Selçuk Şahin antrenmana çıkmadı. Selçuk, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncumuz Emre Belözoğlu da Dolu Arslan eşliğinde, kendisine uygulanan özel programla, çalışmalarına tesislerde devam etti. Sol arka alt adalesinde 2. dereceden yırtık tespit edilen ve tedavisine başlanan Issiar Dia da antrenmana çıkmadı. Genel ağrı şikayeti bulunan Joseph Yobo ise kendisine verilen özel program dahilinde çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  A2 Takımımızın Bursaspor A2 Takımı ile dün deplasmanda oynadığı maçta göğsüne darbe alan Ertuğrul Taşkıran da antrenmanı çıkmadı, tesislerde tedavi gördü. Yine dünkü A2 maçında görev alan genç oyuncularımız Okan Alkan, Berk Elitez ve Hasan Erbeys ise sahada yaptıkları bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 6 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’da başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR