Volkan Demirel Logo
06EYLÜL 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.  Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti.  Dayanıklılık koşusunun ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.

Milli takımlarında bulunan oyuncularımız Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Milos Krasic, Serdar Kesimal ve Recep Niyaz, tedavi çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Kalecilerimizle bir süre çalışan Volkan Demirel ise daha sonra, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

MİY maçı hazırlıkları, 7 Eylül Cuma günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenman saat 18.00’de başlayacak ve basını açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR