Volkan Demirel Logo
07AĞUSTOS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu. 

 

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması ile devam eden antrenman oyuncularımızın dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamlandı.

 

Dün yapılan antrenmanlara uçağını kaçırıdığını için katılamayan Dia, bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldı. Isınma hareketlerinin ardından takımdan ayrılan Issiar Dia,  çalışmalarını kondisyoner Alper Aşcı yönetiminde yaptığı koşu ile tamamladı. Kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza ise çalışmalarını içerde tamamladı.

 

Öte yandan iznini tamamlayan Andre Santos tesislere gelerek takım arkadaşları ve teknik heyetle hasret giderdi. Antrenmanın bir bölümünü takip eden Santos’un yarın Brezilya Milli Takım kampına katılmak için İstanbul’dan ayrılacağı bildirildi. 

 

Antrenmana izinli olan Mamadou Niang ile Diego Lugano’nun yanı sıra Milli takım kamplarında bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk katılmadı.

 

Fenerbahçemiz hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürecek

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına 8 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek. 

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI  


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR