Volkan Demirel Logo
08OCAK 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren ve bugün akşam bir hazırlık maçına çıkacak olan Fenerbahçemiz, sabah saatlerinde yaptığı hafif bir antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında yapılan basına kapalı antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından, soğuma hareketleriyle antrenman noktalandı.

Sol kasığında sertleşme olduğu için tedbir amaçlı olarak dün akşamki antrenmanda yer almayan Gökhan Gönül, bugün takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı.  Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı.

Boyun tutulması şikayeti bulunan Volkan Demirel, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk de antrenmana çıkmadı; tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. 2012 FIFA Puskas Ödülü’nün sahibi Miroslav Stoch, henüz  Zürih’ten dönmediği için sabah antrenmanında yer alamadı. Stoch’un akşam saatlerinde kampa katılması bekleniyor.

Fenerbahçemiz bugün, Belek Arcadia Otel Spor Kompleksi’nde, Belçika’nın KRC Genk takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak. Saat 20.00’de başlayacak maç, Smart Spor’dan canlı yayınlanacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR