Volkan Demirel Logo
08EYLÜL 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’de 12 Eylül Pazartesi günü Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
 
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

Aykut Kocaman antrenman öncesinde saha içinde oyuncularımızla bir toplantı yaptı. Kocaman, yeni doğan çocuğu nedeniyle Semih Şentürk’ü tebrik ederek başladığı konuşmada, "Milli takımdan dönen arkadaşlarımız var. Miroslav Stoch’a geçmiş olsun, diğer arkadaşları kutluyorum. Transfer dönemi bitti. Kadromuz şekillendi. Dün Henri’ye hoş geldin dedik. Bugün eski dostumuz Yobo aramıza katıldı. Kendisine tebrikler ve başarılar diliyorum. Aynı şekilde Reto Ziegler istediğim oyunculardan biriydi. Aramıza hoş geldin diyorum, başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Umarım hem siz bizlere hem de biz sizlere katkıda bulunuruz. Zor bir sezon başlıyor, herkese başarılar diliyorum. Şimdi esas işimize bakalım ve sahaya çıkalım’’ dedi.
Kocaman’dan sonra söz alan kaptan Alex ise, "Yeni arkadaşlarımız ailemize hoş geldiler. Büyük katkıları olacağına inanıyorum. Umarım hep beraber mutlu oluruz’’ dedi.

Antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması, hücum varyasyonları ve dar alanda çift kale maç ile tamamlandı. 

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı  ise önce kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile bir çalışma yaptıktan sonra çift kale maçta takıma katıldı.

Emre Belözoğlu ve Recep Niyaz Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile birlikte çalışırken; Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal ise tedavilerini tesislerde sürdürdü.

Öte yandan antrenmanın son bölümünde sol üst adalesine darbe alan Sezer Öztürk ile midesi bulanan Cristian Baroni de çalışmayı yarıda bıraktı.
 
Takımımız çalışmalarına Cuma günü saat 18.00’de basına açık olarak devam edecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR