Volkan Demirel Logo
08ARALIK 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz,  Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında, 12 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dün hafif sakatlık yaşayarak antrenmanı yarıda bırakan Gökhan Gönül, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 25 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda yapılan çift kale maçla oyuncularımız antrenmanı tamamladılar.Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.


Antrenmana, Almanya’da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı, sağ kaburga bölgesinde ağrısı olan Ertuğrul Taşkıran, sol ayak baş parmağında tırnak problemi olan Gökhan Ünal katılmadı. Sol kasığında ödem oluşan Mehmet Topuz ile Fransa’dan dönen Kazım Kazım bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile salonda çalışırken, Daniel Güiza’nın tedavisine tesislerde devam edildi. Antrenmanın ilk bölümünde sağ üst arka adelesinde darbeye bağlı zorlanma tespit edilen Mamadou Niang ile ikili mücadelede sonunda belinde hafif ağrı hisseten Caner Erkin tedbir amacıyla antrenmanı yarıda bıraktı.


Takımımız, 9 Aralık Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR