Volkan Demirel Logo
09OCAK 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Sezonun ikinci yarısı öncesi Antalya’da kamp yapan Fenerbahçemiz, konakladığı otelin sahasında, basına açık olarak gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında yapılan antrenman, saat 18.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.  Antrenman öncesinde saha içinde oyuncularımızla bir toplantı yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, FIFA "2012 Yılın Golü" ödülünü kazanan oyuncumuz Miroslav Stoch’u da tebrik ederek, alkışladı. Diğer futbolcularımız da, Slovak yıldızı havaya fırlatarak, sevgi gösterisinde bulundular.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Dün akşamki Genk maçında kısa süreli bir baygınlık geçiren, ardından Antalya Medical Park Hastanesi’nde tomografisi çekilip, tetkikleri yapıldıktan sonra taburcu edilen Mehmet Topal, dinlendirildi. Gribal enfeksiyonu olan Volkan Demirel de antrenmanda yer almadı. Milos Krasic ve Sezer Öztürk ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile çalıştı.

Fenerbahçemiz,  hazırlıklarına 10 Ocak Perşembe günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR