Volkan Demirel Logo
09TEMMUZ 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde kamp yapan Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanı ile çalışmalarını sürdürdü. 

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, oyuncularımız 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.  Ardından dört gruba ayrılan oyuncularımızdan; iki grup pas organizasyonları çalışırken diğer iki grup ise 4 minyatür kalede maç yaptılar. Bu çalışmalar 4 grup arasında dönüşümlü olarak gerçekleştirildi. Oyuncularımız antrenmanı ise dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

 

Kalecilerimizden Volkan Demirel, Mert  Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ile Mehmet Topuz; kendilerine uygulanan özel program dahilinde takımdan ayrı yaptıkları çalışma ile antrenmanı tamamladılar.

 

Serdar Kesimal, Mamadou Niang, Gökay İravul, Berk Elitez ile sabahki idmanda sol ayak bileğine darbe alan Uğur Boral tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, bu oyuncularımızın tedavilerine tesislerimizde devam edildi.

 

Öte yandan Copa America’da milli takımlarında görev alan Andre Santos ve Diego Lugano da antrenmanda yer almadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 10 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Antrenmanlar saat 10.30 ve 17.00’de başlayacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR