Volkan Demirel Logo
10OCAK 2014
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

İkinci yarı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını akşam saatlerinde konakladığı otelin antrenman sahasında gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Oyunularımız antrenmanı, yarı sahada 10'a 9 dönüşümlü olarak gerçekleştirdikleri hücum ve defans organizasyonları ile tamamladı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar..

Pierre Webo çalışmaların tamamında takımla birlikte yer alırken, Emre Belözoğlu ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bekir İrtegün ve Salih Uçan tedavi ve çalışmalarını içeride sürdürdü.  

Fenerbahçemiz, hazırlıklarını yarın saat 19.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR