Volkan Demirel Logo
10ŞUBAT 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan  pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. 

Öğle saatlerinde A Milli Takımımızın kampından dönerek Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ile Volkan Demirel burada yaptıkları rejenarasyon çalışmasının ardından akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmazlarken,  A Milli Takımımızdan dönen kalecilerimizden Mert Günok ise akşam saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldı. Henüz milli takımlarının kampından dönmeyen Mamadou Niang, Issiar Dia, Joseph Yobo, Miroslav Stoch ve Andre Santos ile  kasık bölgesinde ağrıları bulunan Semih Şentürk antrenmana katılmadı. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tesislerde yaptığı ayrı bir çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 11 Şubat Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR