Volkan Demirel Logo
13MAYIS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Ankaragücü maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislerimize gelen Başkanımız Aziz Yıldırım ile yöneticilerimizden Murat Özaydınlı ve Nihat Özbağı antrenmanın bir bölümünü takip etti. 

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Amcası vefat eden Semih Şentürk ile A2 Takımımızda görev alan Hasan Erbey, Okan Alkan ve Berk Elitez antrenmana katılmazken, tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı ise kendisine uygulanan özel program dahilinde bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

 

Takımımız, Ankaragücü maçı hazırlıklarını, 14 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak, tesislerimizde kampa girecek.  Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR