Volkan Demirel Logo
14EKİM 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3’erli gruplar halinde 5’e-2 top kapma çalışmasının yapıldığı antrenman kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. 

Baş ağrısı nedeniyle sabahki çalışmaya katılmayan Emre Belözoğlu akşam antrenmanında bulundu. Tedavi süreçleri devam eden Selçuk Şahin, Mamadou Niang, Issiar Dia, Gökhan Ünal ve Berk Elitez’in yanı sıra Uruguay Milli Takımı’ndan dönüşünde bağırsak enfeksiyonu geçiren Diego Lugano’nun tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi. Tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile (A) Milli Futbol Takımı’nda forma giyen futbolcularımız Semih Şentürk, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı ve Volkan Demirel’e akşam antrenmanı için izin verilirken bu futbolcular çalışmada yer almadı.

Takımımız, Konyaspor maçının hazırlıklarını 15 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.  Saat 17.00’de yapılacak antrenman basına açık olacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR