Volkan Demirel Logo
15OCAK 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarına, akşam saatlerinde Miracle Otel’in antrenman sahasında yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Güiza takımla birlikte çalışmalara katıldı
Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmaların tamamına katılamayan Daniel Güiza, akşam saatlerinde yapılan idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.  

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın koordinasyon çalışması ile devam etti. Kanat organizasyonları ile devam eden antrenmanı oyuncularımız dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Antrenmanın ilk bölümünde sol üst baldırında ağrı hisseden Uğur Boral tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. İzinli olan Gökay İravul ile sağ kasık bölgesindeki ağrıları yüzünden tedbir amaçlı antrenmana çıkmayan Semih Şentürk ve  sağ üst arka adelesinde sertlik oluşan Mamadou Niang’ın tedavisi sürüyor.

Antrenman sonrasında eski oyuncularımızdan Deniz Barış, arkadaşlarını ziyaret ederek, hasret giderdi.

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 16 Ocak Pazar günü (yarın) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. Ardından Takımımız yarın saat 20.00’de Samsunspor ile hazırlık maçına çıkacak.

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR