Volkan Demirel Logo
15AĞUSTOS 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir’de, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün akşam saatlerinde, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Başkanımız Aziz Yıldırım’da tesislerimize gelerek, antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, Takımımız 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Dar alanda 3’e 3 yapılan hücumda pas organizasyonlarıyla antrenman tamamlandı.

Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Özgür Çek, Miroslav Stoch ve Dirk Kuyt antrenmanda yer almazken; sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal, tedavi çalışmalarını takımdan ayrı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde gerçekleştirdi.

Fenerbahçemiz, Elazığspor maçının hazırlıklarını 16 Ağustos Perşembe günü yapacağı akşam antrenmanı ile sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma, basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR