Volkan Demirel Logo
16ŞUBAT 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında, 20 Şubat Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basına açık antrenmanla devam etti. Antrenman öncesinde Fenerbahçe Can Bartu tesislerine gelen minik Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncularımız ile hatıra fotoğraf çektirdiler. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları ile devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. A2 Takımımızda görev alan Hasan Erbey, Okan Alkan ile Berk Elitez antrenmanı rejanarasyon çalışması ile tamamladı.  

Kayserispor maçında aldığı darbenin ardından burnunda kırık tespit edilen Andre Santos, bugün takımla birlikte çalıştı.

Tedavisi devam eden Emre Belözoğlu ile sağ arka adelesinde sertleşme bulanan Dia içerde çalışmalarına devam ederken, ağrıları bulunan Güiza antrenmana katılmadı. Oyuncularımız çalışmalarını tesislerde sürdürüyorlar.

Takımımız, 17 Şubat Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

Santos’un maske ölçüsü alındı

Kayserispor maçında yüzüne aldığı bir dirsek darbesi sonucunda burnunda kırık tespit edilen Andre Santos’un antrenman sonrasında yüz maske ölçüsü alındı.

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR