Volkan Demirel Logo
20OCAK 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında, akşam saatlerinde kamp yapılan Miracle Otel’in sahasında bir antrenman gerçekleştirdi. Uğur Boral haricindeki tüm oyuncularımız takımla birlikte çalışmalara katıldı. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı  antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Yöneticilerimiz Nihat Özbağı ile İlhan Ekşioğlu, antrenmanın bir bölümünü izlediler. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, oyuncularımız kanat ve pas organizasyonlarının ardından idmanı dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptıktan sonra, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. 

Takımımız, çalışmalarını 21 Ocak Cuma günü, Miracle Otel’in sahasında yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR