Volkan Demirel Logo
20EKİM 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Samsunspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Antrenman öncesinde teknik heyetimiz ve oyuncularımız, Türk Bayrağı açarak, yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. 

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, koordinasyon çalışması yapan oyuncularımız ardından ise dar alanda ve geniş alanda pas organizasyonları çalıştı. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Genç kalecilerimizden Anıl Demir ile Hüseyin Günnü, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta görev aldılar. 

 

Semih ve Emre takımla çalıştı

Sabahki antrenmana halsizlik şikayeti sebebiyle katılamayan Emre Belözoğlu ile bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Semih Şentürk, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Bu 2 oyuncumuz çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. 

 

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, ve Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi. Sağ arka alt adelesinde sertleşme bulunan Mert Günok’un ise tedavisine içeride devam edildi.

 

Baliç ve Petkov antrenmanda
Eski oyuncularımızdan Elvir Baliç ile Petkov, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek oyuncularımızla hasret giderdi. Baliç ile Petkov antrenmanı da izledi.

 

Fenerbahçemiz Samsunspor maçı hazırlıklarına, 21 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR