Volkan Demirel Logo
22MART 2013
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını, milli futbolcularından yoksun kadrosuyla, Can Bartu Tesisleri’nde bugün yaptığı ve basın mensuplarına kapalı tutulan antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, saat 10.30’da başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam etti ve çift kale maçla noktalandı. Gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan Milos Krasic, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Pierre Webo ve Joseph Yobo, takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı. Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal’ın tedavilerine devam edildi. A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Reto Ziegler, Moussa Sow, Raul Meireles ve Dirk Kuyt, U20 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Recep Niyaz ve A2 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Beykan Şimşek ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarına, 23 Mart Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve basın mensuplarına kapalı tutulacak antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman kapsamında A Takımımız, A2 Takımımız ile bir hazırlık maçı yapacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR