Volkan Demirel Logo
23EYLÜL 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 10 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 4 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından oyuncularımız 3 gruba ayrıldı. 1 grup dayanıklılık çalışması yaparken, diğer 2 grup çift kale maç yaptı. Grupların dönüşümlü gerçekleştirdiği bu çalışmalarla antrenman noktalandı.

Sakatlıkları süren Emre, Mert Günok, Volkan Demirel, Semih ve Uğur Boral antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol arka adalesinde sertleşme bulunan Selçuk düz koşudan sonra tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarım bıraktı. Tedavi ve çalışmasını tesislerde sürdürdü. Her iki ayağındaki üst kas gruplarında sertleşme bulunan Özer de tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı, içeride tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 24 Eylül Cuma günü yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR